2010. július 29., csütörtök

Dal-Ötlet

Hopp-hopp! Mostanában nem sokat írtam, de most egy csöppet megtöröm a csendet néhány gondolattal.Először is örömteli hír, hogy elkészült az új lemez 4. dala és ma tovább folytatom a szeptemberben elkezdett Before everything changes-t. Ha minden jól megy, akkor Gábor barátom-zenésztársam szombat délután tiszteletét teszi nálam és "felfújja" a First Rays ráeső részeit és így lehet, hogy két héten belül elkészül a cd! A jó hír, hogy ma is gitározgattam és jönnek az új ötletek, csak sajnos a felvétellel megy el a sok idő mindig.

2010. július 17., szombat

Majd

Néhány napja feltöltöttem az új dalt myspace-re! Úgy gondolom, hogy ha kész az EP, akkor egy időre jegelem a projektet, mert nincs rá sok időm, egyre nehezebben veszem rá magam újabb dalok felvételéhez (befejezéséhez), valamint az érdeklődés is a nulla felé konvergál!
No mindegy is, a lényeg, hogy még 3 új dal lesz! Nem írom, hogy csekkoljátok, mert úgysem olvassa senki a blogot! :D

2010. július 9., péntek

Forgatunk-Keverünk

Úgy gondolom, itt az ideje néhány friss Rise of Day morzsát elszorni!
A legfrissebb az, hogy pár napon belül kész az új dalom, már csak a hangzáskeresés és keverés-kavarás van hátra. Kivételesen a nóta basszus részét egyik cimborám Kripton játszotta fel, így a dal ezen a címen lesz elérhető: Rise of Day - Black Clouds Coming (feat. Kripton)
A másik örvendetes hír, hogy ehhez az új dalhoz egy klip is készül, melyet jövő hétfőn kezdünk rögzíteni a békéscsabai Light Scribblers csapattal. Pár héten belül mindenki láthatja és hallhatja. :)
Végezetül pedig még továbbra sem tudom mikor lesz kész az EP, de folyamatosan dolgozok rajta. Még nem tudom, hogy 6 vagy 7 dal lesz majd rajta, de az biztos, hogy 32-35 perc körül fog mozogni.

2010. július 8., csütörtök

FYS új videók

Pont tegnap vettem észre, hogy a Four Year Strong egyik új dalához két videó is készült.
Tessék csekkolni, mert jó dal. :)