2010. december 19., vasárnap

Good Bye 2010

Valószínű ez az utolsó bejegyzésem erre az évre, mivel a levegőt is alig kapkodom a sok tanulástól! :(
Az biztos, hogy a zenei tevékenységem ebben az évben jutott a csúcspontra. Rengeteg külföldi oldalon feltünt a Long way és a hallgatottságom is megugrott. :)
A folytatás lassabb lesz, ezt biztosan tudom. Ötletek vannak, kivitelezési időm viszont minimális. A jó hír, hogy egy dalba bele kezdtem és még februárban beszeretném fejezni is publikálni egy single formájában, de ez még nem biztos.
Ami biztos, az első nagylemez címe: Just in Time lesz!!!
Ami várható, hogy a dalok sokkal zúzósabbak és sokkal több felbontott részt fognak tartalmazni. Lesz három évvel ezelőtt íródott dal is, de szeretném az akusztikus vonalat is tovább vinni valamilyen formában, így arra is kell számítani(bár remélem jobban sikerülő formában, mint a First rays). Lesznek vendég zenészek, több is. Néhánnyal már megbeszéltem, de valakivel még nem, ezért neveket nem írok, nehogy esetleg mégsem vállalnák.
Továbbra is célom működtetni az OverTune Records netlabelt, ezért ha valaki olvassa ezt és szeretne zenekarával csatlakozni, az írjon erre az e-mail címre: overtunerecords@gmail.com
Szeretnék még egy videót is összehozni a Sadness in my Mind-hoz is, melyre már meg van a koncepcióm, csak szintén az idő hiánya.
Lesz majd stúdiózós videó is, ez 100%! ;)
No, most már be is fejezem. A teendőket leírtam, majd jelentkezem. :)