2012. február 16., csütörtök

Luther & Top Boy

Ha valaki szereti az igyényes sorozatokat, azon belül pedig az angol szériákat, akkor feltétlen ajánlom a Luther nevezetű dráma-krimi kategóriába sorolhatót mivel az elmúlt évek egyik legjobbja. Eddig két évad ment le, természetesen az angol epizódszámoknak megfelelően elég kevés. (a 2. éved 4 rész) De már berendelték a 3. évadot is, amit nem csodálok, hiszen a főszereplő Idris Elba megkapta a Golden Globe-ot érte.















Továbbá az angol sorozatoknál maradva szintén említésre méltó a már elkaszált Topboy, melyet a színvilág és fényképezés miatt lehet kiemelni az átlagból. Íme egy kép:

2012. február 15., szerda

Dakotalapse

Mindenki figyelmébe ajánlanék egy oldalt, ahol nagyon jó timelapse videókat lehet nézegetni. Ez a dakotalapse.com. Akit érdekel csak nézzen szét nyugodtan, mert ehhez hasonló folgokat láthat:

Írjuk...

Lassan, de biztosasn készül az új nóta, itt már látható is egy kis részlet (a dob itt csak takk és nem igazi dob téma) :

2012. február 6., hétfő

Folyt. köv.

No, több mint egy hónap elteltével ismét jelentkezem. Sikerült túlélnem az utolsó vizsgaidőszakomat az aktuális szakomon, így kezdődhet a dalrögzítési fázis. :D
A hétvégi hólapátolástól (12-13 óra) sajnos kicsit szétment a kezem, így még nem ment a gitározás, de ma-holnap neki látok, ha nem áraszt el megint 40 centi hó minket. Ötletek-dalkezdemények megvannak, már csak el kell kezdeni. :D
Hamarosan jelentkezem.