2011. augusztus 1., hétfő

R.o.D. hírek

Az elmúlt két hétben nem rögzítettem semmit, viszont egy párszor gitároztam és jöttek az ötletek.(ahogy az alábbi képen látható párat fel is jegyeztem) Továbbá, rengeteg zenét hallgatok, ami egy csomó inspirációt ad, hogy milyen irányokba lehetne tovább vinni a következő dalokat. Majd meglátjuk mi lesz.
Örvendetes hír, hogy egy brazil netlabel válogatás lemezén hamarosan megjelenik a The First Rays on The Horizon dalom. Kicsit furcsálom, hogy egy régebbi nótát választottak, de már annak is örülök, hogy a világ másik felén fent leszek egy válogatáson. :D Mellesleg a label neve Lunare és valószínű, hogy a Just in Time megjelenésében is segítenek, de ez még nem fix, még csak tárgyalok velük. :D
Ami sajnálatos, hogy ma már augusztus van és a nyár nagy része elszállt, így lassan megint itt az egyetem (remélem utolsó félévem).
Videó fronton sem tétlenkedek, folyamatosan gyűjtöm az anyagokat és jelenleg már úgy áll a helyzet, hogy két dalra készítek mozgóképet. Az egyik egy kötetlenebb témájú, a másik viszont konkrét témát ölel fel.
Kb. most ennyi jutott eszembe. Folyt. köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése