2009. november 28., szombat

Stúdió körkép

Ha lenne pénzem, ha lennének olyan dalaim, ha lenne esetleg egy kiadóm, akkor esetleg egy normál stúdióban is rögzítenék egy albumot. Erre itthon nem sok stúdiót tartok alkalmasnak, de azért van néhány, amit szívesen meglátogatnék, mert elég jónak tartok.
Ami itthon abszolút első helyen van, az az érdi Bakery stúdió. Itt mindenből a legprofibb cuccok vannak és ma már a legtöbb-legjobb rock-metál és egyéb alter műfajú anyagok innen kerülnek ki.
http://www.bakery.hu/
http://www.myspace.com/bakeryatmyspace

A második, ami szintén nagyon jó az a Jaya Hari Das (Mantra énekese) által vezetett AudioPlanet stúdió Csepelen. Itt nem a legjobb cuccok, hanem elszántság és maximális hozzáállás miatt rögzítenék. Nem egyszer olyan brutális hangzású lemezek készültek itt, melyekről, ha nem tudom, azt mondtam volna, hogy külföldi.
http://www.myspace.com/audioplanetstudio

A harmadik a Csésziék-féle Artist Factory. Ide egyértelműen a hangulat miatt mennék, meg persze szintén olyan maximális elszántság miatt, mely az AudioPlanet-ben is van.
http://www.artistfactory.hu/
http://www.myspace.com/artistfactoryprobaterem

És végezetül egy vidéki helyszín, ez Kecskemét és az Origó stúdió, nagyon profi felszerelés és hely, többet igazán nem tudok, mert nem sok anyagot ismerek a kezük alól.
http://www.origostudio.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése